Seven month

Salam...
Pelajaran baru Uzair Danish bila nak masuk tujuh bulan..


Berfikir mcm mana nak kepit mulut..


Pertama jadi sikit je... ni kene cuba lagi sekali.. tunggu ye
nak cuba buat lagi sekali


ye......... jadi aku mengepit bibir munggil ku ini...
bahagia...


bila dah berjaya mestilah tersenyum mesra...


dengan abg ujei... abg ujei pun nak kepit bibir dia.. hehehe
tapi aku pulak tak leh nak kepit sbb bibir penuh dengan air liur ku.. huhuhu


2 comments:

  1. kecik-kecik lagi dah pandai pout ye.babab bontot baru tahu.

    ReplyDelete
  2. kak pout tu ape? hamba tak tahu...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...