Rindu-rinduan....

Salam....

Jumaat indah nan permai. sebab esok cuti.. yeay... cuti je seronokkan.. hehehe.. mana tak seronok, esok adalah hari bersama anak-anak dan suami tersaaaayaannnnggggggg....

ni tengah rindulah.. hahahaha... rindu ngan anak-anak.. ngan apaknya pun rindu-rinduan gak.. eiiii...

 Malam tadi pergi gunting rambut hero-hero 4 orang ..
tapi snap gambar hero kecik je.. hehehe
sebab ni 1st time ke kedai anei untuk gunting rambut dia.
Mula-mula gunting dia diam je.. nampak macam ok je.
tapi tak sampai 2 minit dia dah melalak.. terkejut kot tetiba mesin tu berbunyi kat kepala dia.

Ni baru habis menangis... tu ada lelehan airmata tu.. air hingus pun ada kat hidung.... 
ingatkan kental sangat tak menangis.. sebab muka nampak ganas.. rupanya meleleh gak airmata dia... 

ni subuh tadi... berpelukan dua beradik ni..
ngantuk sangat gamaknya...

 Usyair lena benar gamaknya... Uzair dah sedar pun..
Si Uzair siap tido pegang pampers.. sebab aku dah mula ajar dia tak pakai pampers..
tapi dia tetap jugak nak pakai pampers.
kalau tak pakai.. setiap kali buang air mesti nak kena mandi sekali.
harap jangan sampai besar macam tu sudahlah jenuh lak nanti..
pergi mall.. tetiba rasa nak buang air.. kang tak memasal pulak sentiasa nak berangkut tuala baju bagai... letihlah....

Oklah.. sekian,

Babai......


Sekiranya korang berminat JOIN Sophie Paris. Hubungi je aku.. aku akan terangkan caranya. Bermula dengan yuran keahlian sebanyak RM15. Dan akan mendapat keuntungan yang tidak dapat dijangkakan.

Tel : 0196993415 Email : ffmbaishah@yahoo.com
 

9 comments:

  1. salam jumaat kak ratu..
    wahhh kira berani la dari abang ismeth ni...sampai skang dok pujuk p gunting kat kedai...tak mau dia...haihh laa nasib :)

    ReplyDelete
  2. comel jer gambar diorang berpeluk tu kan...

    ReplyDelete
  3. alahai kak..comel!! mau tak nangis kak...bunyi mesin tu kuat ...sah2 tekejut heheheeh...tapi takpe kak, dari kecik akak dah ajar sure tak nangis dah bile dah selalu buat kan....

    ReplyDelete
  4. Kakak sukalah tengok gambar-gambar macam ini. Bestkan tengok mereka macam ini:)

    ReplyDelete
  5. Ala..sebenarnya rindu kat apaknya kan..hehehe

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan.. jemput ke blog saya yer.. dan jangan lupa follow saya yer..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...