MH17

Salam..

Dinihari tadi dikejutkan dengan berita yang sangat menyentapkan perasaan. Selepas empat bulan kehilangan MH370 hari ni dikhabarkan pula dengan MH17 yang terhempas/ditembak disempadan rusia. Besar sungguh dugaan yang Allah s.w.t berikan kepada ahli keluarga mangsa, kita dan seluruh malaysia. Semoga pemimpin negara kita kuat dalam menghadapi dugaan ini. Dan kepada ahli keluarga krew dan penumpang salam takziah dan Al-fatihah. 


Mereka pergi didalam bulan yang penuh dengan keberkatan dan mulia. 
Semoga tenang dan damai disana.



Untuk Arwah mak الفاتح ~ Sariah binti Lanu~


 

2 comments:

  1. Kesedihan berganda selepas MH370.

    Al-Fatihah.

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...