Chicken wrap..

Salam...


Minggu lepas tetiba tekak ni teringin nak makan chicken wrap yang macam KFC.. Tapi dah lama takder kot kat KFC.. Sebab terlalu sangat teringin aku pun apalagi... perap ayam dan bungkus dalam baking paper.. panggang pulak dalam periuk ajaib ku.. hehehe..

lepaslah teringin nak makan chicken wrap...

Resepi 

1/2 ekor Ayam
Lada hitam
serbuk cili
garam

Gaul semua bahan tu... dan perap dalam 1 - 2 jam.. lepas tu bolehlah panggang.

tu je resepi aku...


Nilah rupa chicken wrap aku.. 
walaupun balutannya taklah secantik macam KFC..
Tapi rasanya boleh tahan jugak.. cuma kurang pedas sikit.. hehehe


Untuk Arwah mak الفاتح ~ Sariah binti Lanu~

2 comments:

  1. Eloklah jgn pedas sgt nanti bebudak nak makan tak tahan pulak..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...