Swimming.. ngeh.. ngeh..

Salam...

Bukan nak citer aku yang berenang-renang.. tapi anak-anak.. hehehe.. Layankan jelah dorang ni masa hari sabtu lepas... Masa tu pergi rumah kawan kakak aku.. pehtu ada kolam renang pulak.. mengigil lah bebudak ni nak terjun.. lelagi si ulfah tu....

 kemain lagi ulfah seronok je dok dalam pelampung tu...

 dua orang sampai2 je terus terjun...

abang ipar tukang jaga kanak-kanak hari tu.. hehehe

Sekian..




Untuk Arwah mak الفاتح ~ Sariah binti Lanu~

3 comments:

  1. lokasi di mana, mcm best utk bawa anak2 jalan ni

    ReplyDelete
  2. hihih.. bagus anak suka berenang ni..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...