Cerita 2 kembar


j dan r kembar serupa...ke mana mereka pergi pasti bersama ...lebih rapat dari semua kembar di dunia ini.
cuma satu yang berbeza sedikit j nih agak nakal berbanding dengan r..tapi apa pun mereka tetap bersama ...r selalu menegur j..j kau jgn lah keterlaluan kata r...kekadang r termenung saja...akan tingkah laku j..apa kan daya....r juga akan menanggung semua perbuatan j. dia lah yg akan berdepan pelbagai persoalan bila" balik" nanti.

j... dia peduli apa ... ikut suka aku lah kata j...sejak berkawan dengan nm...lagi lah perangai j... merintih r di buat nya.

mana tempat j tak pergi selagi kaki boleh melangkah, ...r...hanya mampu menahan perasaan seraya berdoa.. merempit,berbohsia, coupling, arak, judi selagi apa di larang lagi di buat si j..

masa berjalan j tak juga berubah...sampai masa j berkata pada r...maafkan aku .r....kerana menyusahkan kau...aku telah bnyak membuat kesilapan...aku tak terfikir langsung yang kau terpaksa menanggung segala hukuman ini ...maafkan aku r.

begitulah kisah kembar j dan r...mereka tersangat rapat. cincang tidak akan putus....persaudaraan..
hanya kematian penentu nasib.

sayangi lah r tuan puan. r adalah rohani kita...j jasad kita..j.. cukup kita jaga. ...makan sedap sedap . pakai cantik cantik..tapi r..rohani kita terbiar papa kedana...itulah keadaan kita ...nanti...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...