MH370 - Alfatihah dan Takziah

Salam...

Bukan sahaja ahli keluarga berasa kehilangan.. semua yang mengikuti rapat kisah kehilangan MH370 pun turut berasa kehilangan malah satu dunia turut bersedih dengan berita ini.. Bila dengar PM mengesahkah yang MH370 hilang dan terhempas dilautan hindi.. Terus hati berkata.. 

"Ya Allah kau berikanlah kekuatan dan ketabahan kepada ahli keluarga semua kru dan penumpang MH370 ini."

Sampai tido malam pun masih tak percaya. Bangun pagi terus on tv nak dengarkan lagi kesahihan berita tergempar buat semua ini. tapi masa tak boleh diputarkan semula.. memang benar dan sahihlah apa yang PM kita umumkan malam tadi.Takziah kepada kaum keluarga dan sahabat handai para penumpang dan anak-anak kapal yang terlibat dalam penerbangan MH370.

Sesunguhnya dari Dia kita datang dan kepada Dia kita kembali.damailah kamu disana.... 


Untuk Arwah mak الفاتح ~ Sariah binti Lanu~

 

4 comments:

  1. tak tergambar perasaan masa tengok pc malam tadi. inikan pula family mangsa. Ya Allah kau berikanlah kekuatan kepada keluarga mangsa
    Permudahkanlah urusan pencarian pesawat tersebut, andai betullah ia di lautan sana

    ReplyDelete
  2. Hanya doa yang mampu kita buat :(

    Taufiq singgah sini ye. Jemput singgah blog Taufiq awksweetgitu.blogspot.com Support each other =)

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...