Akuarium Shah Alam

Lepas balik dari kenduri kawen sepupu aku...
kitorang pun gerak ke akuarium di Shah Alam..
saje bawa anak2 tgk ikan kat sana...
tak dapat g aquaria KLCC.. akurium shah alam pun jadilahkan..
nak g sana jauh dapat anak2 cuci mata pun dah cukup...
dari dok boring je kat rumah..
kat sini pun byk jugak ikan yg cantik2.. lekalah tgk ikan2 tu berenang..
kat bawah ni aku selitkan pic kat akuarium tu...
aku ske g sini... lagipun dekat je dgn rumah..

aliran air di sepanjang jalan nak ke akurium.

ikan ni sisik dia ada bunga tau.. cantik

lepas tu bibir dia siap ada lipstick lagi... comei je...

Ikan merah kot.. tak tau nama

Ikan ekor bengkok.. tu aku yg bagi nama.. sbb ekor dia bengkok.. cacat kot

adikku yg gebu

Pic Family ku

pic family kakak aku..

8 comments:

  1. kat sebelah wet world shah alam tu..
    kat tasik shah alam ...

    ReplyDelete
  2. tak pernah sampai lagik tempat nihh..mcm bes jerk..

    salam kenal yerk..kiter xchange link bolehhh..

    ReplyDelete
  3. haah la comelll pakai lipstick!

    ReplyDelete
  4. mala - nape tempat tu keji ye... tak best ke?

    shiela - ok kita tukar link

    kuizikel - memang comel tau... byk lagi ikan yg lain..tapi tak sempat nak snap

    ReplyDelete
  5. fara pnh g skli jer..
    byk gile ikang..
    hiks..

    ReplyDelete
  6. salam...mmg comey ikan2 tu...sejuk mata memandang....

    ReplyDelete
  7. akaurium ni sebelah wetworld s.alam ke?

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...