MamaTisya Duit Raya Giveaway

STICKY MODE
(for new entry plz scroll down)

Tadi aku tinjau kejap blog syanasaid jap...
pehtu aku terpandang pulak contest dari blog MamaTisya
kan sekarang ni bulan raya so MamaTisya buat contest
MamaTisya Duit Raya Give Away
Bermula 6 October - 14 october
tepat jam 5 petang
aku pun tanpa berlengah lagi aku terus masukkan entry ni..
syarat nak join contest ni mudah je...

korang tgk syarat kat bawah banner ni :-



syarat-syarat sgt senang & mudah :

  1. Terbuka kepada smua blogger
  2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009
  3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)
  4. Add banner di atas di sidebar blog anda
  5. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified)
  6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
  7. Sila tinggalkn nama & email anda di cni
  8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak
  9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
  10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti

1 comment:

  1. salam sila semak syarat no 2 sticky mode smp 14 okt

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...