Lawak

Aku tepek citer lawak ni kat n3 kali ni bagi korang relaks utk mengurangkan tension setelah seharian bekerja.. Korang ketawalah ye...



NENEK TUA

Seorang wanita tua berdiri di tepi pantai dengan memegang kemas topinya
agar tidak terbang ditiup angin.

Tiba-tiba Seorang lelaki menghampirinya dan berkata:

"Maaf Nenek, adakah nenek sedar yang baju nenek tersingkap ditiup angin kencang ni ?"

"Ya, nenek tahu," jawab wanita tua itu,
"tapi nenek memerlukan kedua belah tangan untuk memegang topi ini".

"Tapi nenek... semua orang memandang nenek.. tidakkah nenek merasa malu tubuh nenek terdedah macam ni!" tegur lelaki itu

Akhirnya wanita tua itu melihat kebawah, kemudian kembali melihat kepada lelaki itu
dan menjawab,
"Nak, apapun yang anak lihat dibawah itu sudah berumur 85 tahun, tapi topi ini
baru nenek beli kemarin."

DOCTOR

Fahmi adalah seorang pemilik sebuah bengkel kereta sedang sibuk memperbaiki sebuah kereta
yang rosak... tiba2 didatangi oleh seorang doktor bedah terkenal yang juga ingin memperbaiki
keretanya yang mengalami sekidit kerosakan..

"Assalamualaikum doktor..." tegur Fahmi...
"Saya sangat mengenali doktor kerana wajah doktor sering keluar majalah, suratkhabar dan TV..

Setelah doktor menerangkan masalah keretanya...
Fahmi cuba bertanya...

"Cuba Doktor lihat, pekerjaan kita hampir sama. Mengambil sesuatu yang
rosak, menggantinya dengan yang baru dan "sembuhlah" ia."
"Yang saya hairan, kenapa saya tidak boleh sekaya Doktor?" tanya Fahmi.

Doktor itu menatap wajah Fahmi dan bertanya balik..
"Pernahkan awak mengerjakannya dalam keadaan mesinnya masih hidup?"

VIBRATOR

Seorang perempuan tua dengan tubuh menggigil datang ke sebuah kedai menjual alat bantu seksual.
Dengan suara bergetar nenek tersebut bertanya, "Naakk, di di di siniiii ada da da ju aa all di di dildoo do do?"
Lelaki penjual itu menjawab.. "ada."

"Adaa taaakk yaangg uukuurran paanjaangnyaa 20 sentiiii me me terrr?"
"Ada."
"Ada taaakk yaangg se be besar iniii?" tanya nenek yang gaya menunjukkan saiz yang dikehendakinya

"Ada Nek," jawab pemuda itu.

"Adaaa taakk ya yanggg pakaiii vibbbrrratorr?"

"Ada, semua lengkap di sini. Nenek nak beli yang seperti itu?"

"Ti ti tidakkk.... Sayaaaa mauu ta tanyaaa, baagaaimanaaa caa caaraanya me me mematikannyaaaa?"

2 comments:

  1. huhuhu... sorang nenek xtaw malu... sorang lg nenek lucah...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...