Lunch tadi...

Salam... 

Dah petang baru nak updatekan.. petang-petang macam ni barulah dapat membuahkan hasil. Bukan sebab sibuk dengan kerja.. Tapi sibuk dengan mata.. Lagi mengadap computer lagi cepat pulak mata tu nak lip (tido)..  

Ni cerita lunch tadi.. Orang sibuk gi cari makanan. Aku dengan Cik Ina (fasha@memon) dan kak noor sibuk pergi mencari ikan segar untuk dibawa pulang petang nanti. Nanti petang bolehlah masak santapan yang menyelerakan untuk seisi keluarga..

Saksikan aksi panas di sekitar kedai ikan segar pulau indah, Klang.

ikan-ikan segar yang baru naik dari laut... semuanya besar-besar..

Aku bersama sang sotong yang besar.. 

Dan juga bersama sang ketam..

Nak tau citer selanjutnya bolehlah melayari blog cik ina (fasha@memon) ye..tupun kalau dah updatelah.. sebab lebih detail kalau cik ina yang update.. aku ni kira update asal ada je.. hahaha.. dasar pemalaskan..

babai..


19 comments:

  1. sempat lagi uols gi beli ikan...
    hehehehehe

    ReplyDelete
  2. woahh segar2nya ..kalau gini punya fresh tak sabarnya nak masak..

    ReplyDelete
  3. wow..best nya g pasar beli ikan segar2...nak jugak..:)

    ReplyDelete
  4. FUH GABAK hah kak sotong tu...tapi lieya dahserik le kak beli besar2 ni...liat mak oiii....ke lieya yg tak reti masak haahahahaah....

    ReplyDelete
  5. mak ayah sy baru blk dr kg tganu. bwk byk seafood sana yg fresh2 dorang beli masa nk blk. ada sotong gak. bleh buat sambal lagi.hehe

    ReplyDelete
  6. cumilla u all sempat lagi pi pasar....besau ketam tu!!

    ReplyDelete
  7. Beli masa lunch simpan dulu kat fridge ye RK... balik petang nie jgn lupa pulak.

    ReplyDelete
  8. Pasar tu dekat dengan pejabat ya? Seronok dapast beli hasil laut yang segar. Harganya ok tak? :)

    ReplyDelete
  9. Syoknye soping ikan mcm nie! Jeles!

    ReplyDelete
  10. Untunglah keje dekat dgn tempat ikan2 segar bugar..

    ReplyDelete
  11. Bestnyaa uols duduk kat port klang sana tuh..dpt plak ikan segar2.. :)

    ReplyDelete
  12. untungnyaaa...leh beli yg frsh ag..kita dok kt penang port x tau por mn yg da jual frsh cmni...

    ReplyDelete
  13. hehe...mcm best je shopping ikan...mcmbeli baju la plak..hehe

    ReplyDelete
  14. bestnyer ikan segar-segar..kat kl nih sume yg dh merah mata..

    ReplyDelete
  15. bestnya RK dpt ikan2 segar camni.kat jb ni mmg tak jamahlah nk jumpa tempat2 jual ikan segar.

    ReplyDelete
  16. bestkan dapat beli yang fresh cam nie...klu kat kg pun...cam nie la jugak situasi dia....

    ReplyDelete
  17. Bestnye dpt beli lauk lauk yg segarbugar :D

    ReplyDelete
  18. As salam dear RK,

    Ya Allah! lama betul xlawat kamu ni... apa khabar?

    Bestnye tgk ikan2 segar tu... klau bakar sodap tu...hik3...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...