my 1st day...

Salam...

hehehe... bukan 1st day apa pun..
hari ni dah mula keje dari dua bulan bercuti...
hoyee... otak masih beku lagi ni..
slow-slow nak cairkan dia...

hehehe...
dah lama tak keluar di alam maya...
sekarang terimalah diriku.

babai.

14 comments:

  1. ohooooooooooooo dah keje kak yeak...mesti mcm org baru kan kat opis tu heehehehe...

    olololo dah tomeyyyy....geram tgk pipi tu hah!

    ReplyDelete
  2. Selamat kembali ke alam pekerjaan.. kejap aje kan dah 2 bulan.. tapi kalau gomen cuti lagi sebulan gitu.. :)

    ReplyDelete
  3. ee...geram nya tgk baby aishah...comel...:)

    ReplyDelete
  4. selamat kembali bertugas...
    comelnya baby......

    ReplyDelete
  5. welcome back..selamat ber blog kembali

    ReplyDelete
  6. alahaiii kalo dah 2 bulan bercuti, mesti malas gila nak p keja, dah tu hati asik terkenang2 pada si kecik yg comel tu kan

    ReplyDelete
  7. Dak botak tu ikut masuk opis ke? :)

    ReplyDelete
  8. comelnyer baby...geram nengok pipi dia tuh...

    ReplyDelete
  9. selamat bekerja dan jangan stress :-)

    rasa nak cubit pipi baby dari computer ni...!!!

    ReplyDelete
  10. Ya Allah RK... tembam betul. Melayut pipi. Mesti rasa macam tak nak kerja aje hari pertama nak tinggal - sedih kan..

    ReplyDelete
  11. Dah bersalin? *baru tahu*

    Tahniah sis!

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...