Puas hati aku

Salam..

Dari dalam pantang lagi malas nak update blog.. sampailah dah masuk keje pun malas jugak nak update blog... buka new post untuk update blog.. tapi sampai waktu pulang pun tak berupdate blog.. sekarang ni aku sibuklah soping online je.. bukan soping untuk aku pun tapi soping untuk Usyair darwisy lak.. baru soping online dah rambang mata walaupun barang-barang baby boy.. tapi kalau aku keluar soping lagilah melampau rambang mata nanti.. Ni pun terpaksa abaikan dulu soping online ni... 

Kat bawah ni gambar makan-makan lepas habis je 44 hari pantang aku.. wahahaha.... tekak terlampau merindukan makanan yang enak-enak.. benda pertama yang terbayang kat mata toasted twister kat KFC tu.. tapi memandangkan ada anak kecik ni.. payah sikit nak berangkut bagai nikan.. jadinya haruslah DIY sendiri je kat rumah... Yang penting lagi puas makan dari kat KFC tu kan.. segala macam boleh isi dalam tu.. tinggal ada ke tidak je bahan-bahan tu semua...

Jadi terhasillah toasted twister buatan sendiri seperti dibawah... sehingga naik sengkak perut nak menghabiskan segala isi perut toasted twister ni lah...

Segala isi dalam ni... salad, telur bermayonis, daging, dan tomato

Tambah pulak cheese dan sos cili

tengoklah... sampai tak leh nak katup... ni memang makan sampai puaslah... memang seharian tak makan nasi.. makan bendalah ni je... kenyang sampai ke malam.. 

ok.. akhirnya update jugak blog aku.. 

babai.. sekian..

 

12 comments:

  1. letak potongan nenas mesti lagi sedap kak. ada rasa manis2 sket

    ReplyDelete
  2. twister penuh khasiat ni.. ok la tu rajin gak wat sendiri..jimat belanja..hehe

    ReplyDelete
  3. puas hati kan kalau buat sendiri...

    ReplyDelete
  4. kalau macam ni punya toasted twister.. mmg sedapppp lah.. banyak intinya.. perghhh siap slice cheese tu.. mmg sedapppp... Terbaekkk!!

    ReplyDelete
  5. Kena kongsi dgn hero-hero RK baru best. Lama tak nampak mereka. Tepeklah gambar mereka dgn baby sekali. Dah 3 lagi seronokkan..

    ReplyDelete
  6. ini mmg mcm membalas dendam ni...haahaha....sampai naik sengkak perut ko....

    ReplyDelete
  7. hahahaha...betul tu, lagi puas buat sendiri + makan kat rumah...

    ReplyDelete
  8. wah..lg meraih buaat sendri..kalo beli mesti xckup kak..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...