Shell

Salam...

Dari pagi tadi tak leh nak bercuci mata... sangap je mata ni... sampai tersenguk-senguk mengadap kertas kerja.. rasa kalau boleh nak stapler kelopak mata tu jangan bagi tertutup.

Nasib lepas lunch je terus boleh guna dah internet ni.. kalau tak maulah satu hari kebosanan. Dahlah perut kenyang dengan makanan yang melemakkan. Tambah pulak tak leh nak cuci matakan..

Saje nak kabo hari ni lunch makan western food air tangan diri sendiri.. hehehe.. tu pun nak kabokan. Ater ni blog akukan.. suka hatilah ye..

Setupperware aku bawa... boleh kongsi reramai.. makan sambil borak-borak... tak sedar dah licinkan...
barulah tak membazir tul tak?

Gambar bawah takder kaitan dengan citer diatas.. sekadar nak tepek jugak gambar tuan tanah kat dalam entry ni..

Hasil tabita version camera 360... cantik tak? 
larikkkk..........

sekian

babaai

Sekiranya korang berminat JOIN Sophie Paris. Hubungi je aku.. aku akan terangkan caranya. Bermula dengan yuran keahlian sebanyak RM15. Dan akan mendapat keuntungan yang tidak dapat dijangkakan. Tel : 0196993415 Email : ffmbaishah@yahoo.com

 

9 comments:

  1. betul gebunya tuan tanah, muka nampak licin aje, berseri seri

    ReplyDelete
  2. amboi kak..tabita versi camera 360 gituuu....gebus overdose jadinyer tuuu heheheeh...cantik2....makin cantik ko kak....

    kak, sedap nampak dlm tuperware tu kak...nak sepiring leh?

    ReplyDelete
  3. licin nya kulit akakkkk


    shell tu.. dulu beli.. sufiyyah tak suke..
    walhal cantek je kot kan..comelll je

    ReplyDelete
  4. Oh kakak ingatkan ada kisah di petrol kiosk Shell. Kisahnya shell di dalam tupperware kena kenduri ramai-ramai..

    ReplyDelete
  5. hamboi mulusnya kulitttt. hasil tabita 360 ye? dah macam ada unsur2 botox disitu plak rupanya.

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...