Mak....

Salam...

Kawan-kawan doakan mak saya cepat sihat.

Mak masih di Hospital Tanjong Karang.
Badan kat opis.. Tetapi perasaan asyik teringatkan mak je...
Ya Allah... berikanlah kesihatan kepada mak.


Sekiranya korang berminat JOIN Sophie Paris. Hubungi je aku.. aku akan terangkan caranya. Bermula dengan yuran keahlian sebanyak RM15. Dan akan mendapat keuntungan yang tidak dapat dijangkakan.

 Tel : 0196993415 Email : ffmbaishah@yahoo.com

 

12 comments:

  1. semoga emak anda cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  2. mau tak risau.....
    nak nak bila dapat tengok gambar camni....

    semoga mak u cepat2 sembuh.....

    ReplyDelete
  3. semoga mak Aishah sembuh hendakNya...aminnn

    ReplyDelete
  4. Bertabah yer sis...hanya doa dapat kita berikan yg terbaik buat mak waktu ni...Kita juga nnt InsyaAllah akan melalui Frasa Umur begini dimana kesihatan akan menyusut hari demi hari...Semoga Mak segera sembuh...

    ReplyDelete
  5. Ujian dari Allah tidak mengira waktu RK. Doa kakak moga mak diberi kesembuhan segera. Bersama kita berdoa.

    ReplyDelete
  6. Saya doakan mak awak cepat sembuh...
    Sabar ya..
    apa sakitnya mak?

    ReplyDelete
  7. semoga emak ko cepat sembuh. tak lama lagi itam nak kahwin , InsyaAllah dia ada masa kahwin itam.

    ReplyDelete
  8. Doa yang terbaik buat mak...cepat2 sembuh...cepat2 dpt tengok mak senyum.

    ReplyDelete
  9. saya pernah lalui situasi ini, banyakkan bersabar dan berdoa ya, moga mak RK sihat spt biasa

    ReplyDelete
  10. semoga mak kamu cepat sihat ya sayang..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...