Aksi..

Salam...


ni bukan nak tiru aksi tok moh tu ye...
ni tengah pepeling bawa motorlah kononnya..
tapi yang jadi mangsa cushion sopa aku laj..
takperlah nak.. asal korang happy dah mama boleh lepak dengan tenangnya.. hehhe..




Untuk Arwah mak الفاتح ~ Sariah binti Lanu~


 

3 comments:

  1. hahaha..
    ingt nk tiru tok moh dah td..
    bawak motor apa ler tue

    ReplyDelete
  2. seronoknya mesti riuh rendah rumah Ratu kan....

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...