Jadi ulat

Salam..

Dialog aku dengan Usyair Darwisy...

Dulu
mama - adik jom gosok gigi..
awis - tak nak....
mama - habis tu kalau adik taknak gosok gigi adik nak jadi ulat ke?
awish - diam - tak faham apa-apa.

Sekarang 
mama - adik jom gosok gigi..
awis - tak nak
mama - habis tu adik tak nak gosok gigi nak jadi apa...
awish - adik nak jadi ulat lah..
mama - erk... tak terkata apa2

Boleh dia ingat ayat aku yang dah lama dulu tu.. kenelah guna kuasa veto masa nak gosok gigi dia.. huhuhu... gewam je.. tapi sayang.... 






Untuk Arwah mak الفاتح ~ Sariah binti Lanu~

3 comments:

  1. amboi pandai dia kene kan mak dia balik eh haha

    ReplyDelete
  2. hahahahaha.. bijak sungguh die kenakan mama die blk..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...