Instand Hand Sanitizer


Dettol Hand Sanitizer

langkah awal unttuk mencegah H1N1..
Oleh sbb Virus ni semakin menular di Negara kita..
untuk langkah pencegahan awal aku pun belilah Dettol Hand Sanitizer ni..
setiap kali nak amik uzairr aku akan sapu dulu dettol ni kat tapak tanggan aku..
kepada sesiapa nak mencegah H1N1 ni eloklah beli Hand Sanitizer ni.. kita hanya mencegah n bertawakal pada Allah S.W.T semoga dielakkan dari virus H1N1 ni... tapi sekarang nak beli hand sanitizer ni pun susah... mungkin ramai yg beli so susah nak dapat kat kedai..





5 comments:

  1. bagus ni.. langkah berjaga0-jaga ekk

    ReplyDelete
  2. risaukan kita ni ada anak kecik yg hendak dijaga.. tu yg kene cegah dari sekarang..

    ReplyDelete
  3. wahhh...beli sampai tiga...aku dpt free ajer..terkebetulan..udah nama keje kat tettt...hehehe..berlagak dak aku ecah????

    ReplyDelete
  4. kt umah ina pon gune dettol nie.. :)

    ReplyDelete
  5. yong : bukan beli tiga yong.. ni kebetulan bawak kat opis... kat umah ada lagi 6 botol hehehe... saya sebenarnya supplier dettol sekarang ni.. dapat dettol org tolak borong... mari3 sape nak beli dettol boleh order kat saya... huhuhu... sekarang basuh baju pun pakai sabun dettol..
    yong bestlah dapat free...
    kek kilang topung ni topung je dapat free tu pun bila bulan nak raya...

    ina : betul tu ina kat umah mesti kene ada dettol ni... sbb kita tak tahu apa yg kita terpegang..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...