Esok birthday dia yang ke 3 Tahun

Salam...

Tak banyak kata-kata petang ni...  Sekadar nak buat reminder birthday untuk Uzair Danish esok...

 Gambar adalah gegar ye.. 
ni tengah termenung tengok gelagat orang..

 Perasan manjalah konon-kononnya..

 Aku tak faham tang payung ni... Biasa budak pompuan yang mintak payung.. tapi ni lelaki... 
aduhai... Hari ahad lepas aku pergi GM Klang.. cari barang sikit.. punya banyak benda mainan yang ada kata sana... tapi payung gak yang dia mintak.. anak-anak...

 Muka happykan.. sebab dapat payung.. agaknya baginya.. payung ni begitu berhargalah kot...

 Akhir sekali.. perkara yang tak der kaitan.. ni wadey aku beli masa lunch tadi.. sedap sangat sebab masih panas.. eh... eh.. tapi kalau makan waktu sejuk pun sedap jugak... tu kesan keratan tu aku yang buat.. tak leh nak makan seketul.. sebab perut kenyang lagi.. padahal sebelum tu dah makan seketul.. hehehe.. berlakon je lebih kan..

oklah.. hari ni rajin.. ada dua entry.. kalau malas.. berhari-hari takder entry..

babai.......


10 comments:

  1. ada apa ye kanak2 dengan payung

    my son si abg jim - masa heols baya2 uzair pun cam tu
    nak jugak2 payung budak2 tu
    tak bagi menangis guling2 lagi!

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi uzair danish esok ya :)

    wadey panas2 kalau garing, mmg sedapppppp

    ReplyDelete
  3. Happy birthday in advance dari auntie Uzair.

    Payung lambang dia perlukan perlindungan dari kita penjaganya jgn tak faham RK...

    ReplyDelete
  4. Dah boleh tambah adik! YEAY!

    ReplyDelete
  5. happy advance bday utk uzair danish.....salam kenal

    ReplyDelete
  6. heppy birthday juga buat danish,.. cantik giginya, kalau gg anak akak semua dah jadi tunggul hitam,...

    ReplyDelete
  7. sediakan payung sebelum hujan..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...