malas nak ejas...

Salam..
 

 Terbesar pulak header aku.
malas nak ejas lah..
nanti-nantilah aku ejas.. 
takder mood mari..

ok.
babai

sekian

11 comments:

  1. As salam RK,

    Cantik & comel2! Bagi saya dah ok dah tu :)

    Pandai & rajin buat header saya je header tuuuuuu je lah...hehehe...

    ReplyDelete
  2. Salam..Yea la, agak besar gambar tu..

    ReplyDelete
  3. he'eh... sama la

    kite pun baru tukar header baru

    ReplyDelete
  4. saya dulu pun terkena..besar gila gambar header..last last, saya buang gambar header..kah kah kah

    ReplyDelete
  5. Salam RK..

    Macam happy family jeer..Semoga berbahagia..

    Saja nak cakap RK dah salah follow blog Mummy. Sepatutnya follow blog yang ini Blog Qashmere.Bukan blog yang lagi satu. Heeee...

    Nanti rerajin singgah and follow yea...

    Jom shopping baju serta design Plus Size Fashion di Style Me Gorgeous By Qashmere

    Take Care Sis

    ReplyDelete
  6. Straight to the point and well written! Why can't everyone else be like this?

    ReplyDelete
  7. Good web site you have here.. It's difficult to find excellent writing like yours nowadays. I really appreciate individuals like you! Take care!!
    Visit my web page : after the fall of the western roman empire the eastern roman empire did what

    ReplyDelete
  8. malas pun malas la kak...yg penting header baru sbb ade org baru kan....cun2 heheheeheh

    ReplyDelete
  9. sy paling pemalas nak edit gambar..hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...