The Grandeur of Shanghai

 Salam...

Dua tiga menjak ni.. aku tak lalu nak makan.. Memalam je minum milo O tanpa gula dan susu.. uish.. Sebab nak ramping punya pasal... Aduhai.. kalau badan dah macam botol kicap.. ada can ke nak ramping.. 

 Milo O panas.. minuman setiap malamku...


Kerana hendak menyarungkan Cheongsam untuk dipakai pada majlis gilang gemilang yang bakal menjelang lagi 9 hari.. 

 Kerana inilah makan siang aku.. hanya dua suap nasi dan makan sebelum jam 7 malam. dan akan minum milo O pada jam 10 malam.. agak-agak dalam 9 hari ni. sempat tak aku nak merampingkan badan macam amoi dalam gambar diatas.. huhuhu... kalau tak ramping macam mana aku nak sarung cheongsam ni.. Kenalah beli Premium Beautifull untuk bantu aku ramping macam amoi tu.. hehehe.. angan-angan je lebih kan.. 

Dah dekat masa barulah nak fikirkan ramping ye.. udah.. usah nak berangan ye esah... memang tak sempatlah... 

Psst : korang doakan lah aku ramping ye.. ngeh... ngeh.. ngeh... 

ok.. sekian

babai.

Sekiranya korang berminat JOIN Sophie Paris. Hubungi je aku.. aku akan terangkan caranya.

Bermula dengan yuran keahlian sebanyak RM15. Dan akan mendapat keuntungan yang tidak dapat dijangkakan.

Tel : 0196993415
Email : ffmbaishah@yahoo.com

9 comments:

  1. kalau tak ramping jugak, penyelesaiannya ialah buat cheongsam yg besar..hahahaha

    good luck, semoga ramping!

    ReplyDelete
  2. ye... selamat merampingkan pinggang... ;p

    ReplyDelete
  3. memalam sapu losen panas ikat bengkong..haha

    ReplyDelete
  4. oo patutlah pepagi makan roti je : )

    ReplyDelete
  5. hehe..haah..kalau tak sempat ramping, besarkan sikit cheong sam tu..hihi.. semoga awk sempat ramping..fuh fuhfuh..

    ReplyDelete
  6. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

    ReplyDelete
  7. skang tengah hot Incloss felina ke hape tu..tak nak try ke kak?..hehe.. =p

    alo..botol kicap pun menawan juge kak =p

    ReplyDelete
  8. Uishhh...penting untuk ramping bukan sekadar nak sarung cheongsam nanti boleh sarung semua kebaya2 yg dah masuk muzium.

    Selamat merampingkan badan...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...