Bersopanlah.....

Salam...

tajuk kemain lagi "Bersopanlah" sekali kat bawah citer lain lak ye... Selit-selit sikitkan.. hehehe

campur aduk je ye.... sibuk sikit hari ni... 


Apa nama bubur ni yea..... aku kelupaan... 
sebab teringin walaupun baru makan minggu lepas.. rasa nak lagi.. hahaha..

Cake pandan Layer...
ni aku tau nama dia.
sebab budak Food Tech Bakery School ni bagi.
Shedap.. hehehe... sebab shedap adalah..
Fresh form oven.. 

Ok.. sekian

Babai.

Psst : aku tak faham dengan sesetengah orang ni. Nak mintak tolong dengan kita. Tapi nada suara nak minta tolong tu. macam nak paksa, marah, tension, tertekan, stress. erk... bukan semua sama yang aku senaraikan tu lebih kurang sama je ke. Cubalah cakap sopan-sopan... orang yang nak beri pertologan pun taklah tercengang-cengang nak tolong.. nak mula dari mana pun tak tau.. sebab macam kepala otak tu dah tepu bila dengar nada suara yang macam tu... Haish.. Tension ngan orang lain.. tapi lepaskan kat orang lain pulak... Hadooiii.... Tolonglah beristighfar sebelum minta bantuan ye. sekian...



Sekiranya korang berminat JOIN Sophie Paris. Hubungi je aku.. aku akan terangkan caranya. Bermula dengan yuran keahlian sebanyak RM15. Dan akan mendapat keuntungan yang tidak dapat dijangkakan.

 Tel : 0196993415 Email : ffmbaishah@yahoo.com

 

10 comments:

  1. Kc pun selalu jumpa org camtu. Nak mintak tolong gaya macam nak mengarah. Menyampahhhhhh ..

    ReplyDelete
  2. terliur tgk bubur tu..huhuhu

    ReplyDelete
  3. dari ikhlas nak tolong...
    jadi cam terpaksa tolong lak kat org2 spesis camni kan....

    ReplyDelete
  4. suka ngan kek pandan tu sedap....
    emo terlebih pulak dah la nak mintak tlg orang..sabar jerla..

    ReplyDelete
  5. kalau bersopan mintak tolong, hati jadi ringan je nak tolong kan? kan? kan?

    ReplyDelete
  6. tu bubur candil kan? feveretttttttttt

    ReplyDelete
  7. Alamak kak!! Sedap nampak tuuu...lieya kalo dtg pms punye mood mmg cari mknan manis2 hehehh

    ReplyDelete
  8. Salam,macam bubur candil je.. tapi takde buh warna kut..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...