jiwa meronta-ronta..

Salam...

jiwa kacau hari ni... badan kat tempat keje. hati kat hospital. Malam tadi mak masuk hospital sebab demam dah dua hari. badan-badan pun lemah. Bila kat emergency doctor lak kata mak kena stroke dan kena tahan masuk ward.. huish... tak leh tido malam aku dibuatnya. 

Malam tadi kakak sulong aku jagakan kat ward. Pagi ni adik bongsu aku pulak jagakan. kalau tak keluar lagi. esok kakak sulong aku pulak jagakan dan hari rabu maybe aku pulak amik turn untuk jaga mak aku. 

Baru kejap tadi aku call adik aku. tanya apa progress.. adik aku cakap mak takder kene stroke pun. just demam biasa je. doctor kat emergency tu je kata macam tu. Harap mak cepat sembuh. Huh... tak sabar nak balik petang ni nak tengok mak kat spital. cepatlah jam 5.45 petang ni.

Korang semua tolong doakan mak aku cepat sembuh ye. 

Sambil tu moh layan gambar anak-anak aku... gambar yang sama je dalam percubaan nak dapat angle yang cantik.. hehehe

 Abaikan bedak Uzair danish bersapuk tu ye.. hehehe.. 

tak jadi... ada je tak kenakan..

Tak dok diam Usyair Darwisy ni... gewam....

Abang-abang dah cantik dah.. Usyair lak tak pandang... herm...

 Ini jelah hasil yang terbaik... 

Oklah...
nak tipon adik aku lagi... tanya perkembangan mak aku.

sekian 
babai..


Sekiranya korang berminat JOIN Sophie Paris. Hubungi je aku.. aku akan terangkan caranya. Bermula dengan yuran keahlian sebanyak RM15. Dan akan mendapat keuntungan yang tidak dapat dijangkakan.

Tel : 0196993415 Email : ffmbaishah@yahoo.com
 

10 comments:

  1. geram je tgk sorang2..comel..:)

    ReplyDelete
  2. Alahaiii sian akak...mmg susah hati di buatnye kalo mcm tu....kite doa same2 kak ye...moga mak akak cepat sihat....

    Kak, budak bercapuk bedak laa sedap kene gomol..lieya pun style suke bedakkan beriye2 lepas mandi hehehehe

    ReplyDelete
  3. semoga ibu anda cepat sihat..doc. nipon jangan la main diagnose je..bole bikin panik nanti..jangan stress ye..insayallah...

    ReplyDelete
  4. moga mak akak cepat sembuh. amin

    ReplyDelete
  5. Anak2 comel jekan...

    Moga emak cepat sembuh ye, doa yang terbaik.

    ReplyDelete
  6. Harap2 tiada apa yg serius pd demam mak ko tu Kebaya....Semoga Mak segera sembuh....

    ReplyDelete
  7. ololo kemain comel anak2 berbedak tu kemain bercapuk lagi..

    moga mak cepat smebuh yek

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah takd de yang serius.. takpelah sekali-sekali adik beradik jaga emak tentu best kan.. Insyaallah, bila anak-anak ada disisi, tentu emak akan cepat sembuh

    ReplyDelete
  9. moga mak sis cpt baik...
    comel sgt mereka2 tu...

    ReplyDelete
  10. huu~ haruslah emosi terganggu kan.. hrp mak cepat baiknyee..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...