X dapat coconut shake....

Salam...

Hoyeee... hari ni jumaat.. tetiba jekan... nilah rupa intro orang yang dah lama tak update blog... sebenarnya tak tau mula macam manakan.. so jadilah kekanak ribena sekejapkan.. hehehe

seperti biasa takder benda nak membebel apa pun.. lihat gambar dua keping dibawah jelah ye.. ekek... update tapi pendek.. jadilahkan bagi kabar berita aku kat korang.. sekurang-kurangnya aku masih memberi perkhabaran...

 Sebab apa aku kata tak dapat coconut shake pun takper. sebabnya dapat minum air kelapa fresh from coconut tree... echewah... omputeh lak... sesekali ye dak. yang takper nyer lagi adalah... hasil keringat en. suamilah... beria dia mengait kelapa muda tu.. panas2 dapat minum air kelapa pergh... memang heaven lah.. rasa sejuk je mengalir ke dalam tekak... terus ke dada sejuknya..

Tengok siap isi kelapa lagi.. syok betullah dapat minum air kelapa ni.. lelagi isi kelapa dia yang tebal.
ni kelapa dah nak tua pun.. isi pun dah tebal tapi yang best rasa airnya lah... ada rasa macam bergas sikit. tu yang sedap.

 oklah.. moh sambung keje

sekian 

babai..


Sekiranya korang berminat JOIN Sophie Paris. Hubungi je aku.. aku akan terangkan caranya. Bermula dengan yuran keahlian sebanyak RM15. Dan akan mendapat keuntungan yang tidak dapat dijangkakan.

 Tel : 0196993415 Email : ffmbaishah@yahoo.com

 

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...