Jangan buang ada kegunaannya nanti...

Salam...

Jerebu pun alhamdulillah.. dah takder kot.. pagi ni pun alhamdulillah hujan turun dengan lebatnya walaupun sekejap.. tu kat kawasan rumah akulah.. kawasan rumah korang hujan ke tak .. tak pastilah.

kali ni lama betul aku menyepikan... entahlah.. rasa macam dah tak perlu rasanya aku mengarang di blog. tetapi kekadang terasa rindu dan sayang pulak bila nak tinggalkan blog ni...

Jerebu dah habis...
topeng muka yang diberikan oleh company jangan dibuang pula...
ada kegunaannya..
hehehe.. macam aku nilah..
buat letak kismis... 

Jangan korang amalkan pulak ye..
aku malas nak amik piring kat dapur... dasarkan..

ok..

babai.

Sekiranya korang berminat JOIN Sophie Paris. Hubungi je aku.. aku akan terangkan caranya. Bermula dengan yuran keahlian sebanyak RM15. Dan akan mendapat keuntungan yang tidak dapat dijangkakan.

 Tel : 0196993415 Email : ffmbaishah@yahoo.com

 

11 comments:

  1. hahaha,, memang dasar pemalas betul.. heheheh

    ReplyDelete
  2. hahahaaa...akak company bg yg lebut tu ja gantung buat menyemak dinding kat rumah.

    ReplyDelete
  3. siap isik kismis tu...kretip la tu...hehe

    ReplyDelete
  4. mask pun boleh jadi pengganti mangkuk ye hiksss

    ReplyDelete
  5. Hahaha...boleh pualk gitu :-)

    Selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  6. boleh pulak mcm tu.. saboo jerlah..

    ReplyDelete
  7. entah2 esok ada yg dapat inspirasi untuk letak biji kurma plak :p

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...