Hishop

Salam..

Ramai dah mengunakan perkhidmatan soping dari Hishop.. Aku pun tak ketinggalan jugak. Lagipun setiap pembelian dari Hishop akan dapat hadiah percuma dan jugak baucer pembelian.. Takkan nak lepaskan peluangkan...

Baru sampai pagi tadi... cantik kotak hishop ni... 

Untuk permulaan ni.. aku saja test beli dua item ni dulu... 
trykan... ok nanti.. baru beli yang lain pulak..
pemerah pipi (blusher) tu murah sangant rm16.90.. hehehe.
untuk pembayang mata-mata (eyeshadow) tu pun murah jugak rm20.90

Aku tak bayar direct online.. tapi aku buat cash on delivery.. bayar atas tangan lagi senangkan... kalau Hishop terlepas pandang nak antar pun aku tak kesah.. hehehe.. tapi kesah jugaklah.. sebab murah.. 

sape yang dah try soping online dengan hishop ni..best tak? bagi aku memang bestlah.. hehehe... tapi bukan soping kat hishop ni je bestkan.. kat soping online kat mana-mana yang ada dalam alam maya ni memang bestlah... tak yah susah payah nak keluar. harung panas bagaikan... 

oklah..

sekian

babai..

Tempat : pulau indah
Tarikh : 29/8/13

Nor Aishah http://matahati-aishahazhari.blogspot.com/

 

5 comments:

  1. Nak try jugaklah shopping kat HiShop.

    ReplyDelete
  2. cah makcik nak pemerah pipi satu.

    ReplyDelete
  3. i memang slalu ketinggalan...
    1st time dgn hishop ni....
    takut lak nak terjah...
    takut terjebak sama hehehehehehe

    ReplyDelete
  4. HiShop ni jual apa sebenarnya? Barang kosmetik?

    ReplyDelete
  5. Belek berkali-kali, cuba tak pernah lagi. Takut sekali mencuba, hari-hari pun tergoda!

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...