Usyair Darwisy

Salam...

Agak terlewat untuk wish birthday anak ketiga aku Usyair Darwisy. Sibuk dengan hal yang lepas. Sampai terlepas pandang birthway Usyair Darwisy. Takperlah ye dik.. Mama sibuk uruskan yang lebih penting. Sekurang-kurangnya takder lah mama rasa terkilan.

Tapi dalam masa terdekat ni walaupun dah lewat sebulan lebih mama tetap nak abadikan entry birthday anak mama ni kat dalam blog mama. Sekurang-kurangnya nanti adalah kenangan di masa hadapan.

Usyair Darwisy 
ulangtahun pertama (20/8/2013)
si bobot mama yang tersayang.
Mama doakan anak-anak mama menjadi anak yang soleh,
taat kepada mama & papa. dan hormat kepada orang tua.
semoga anak mama menjadi anak yang berjaya nanti.
Insya Allah..
Amin..

~ nanti mama beli cake ye.. mama tak sempat nak beli lagi~

Untuk Arwah mak
 الفاتح
 ~ Sariah binti Lanu~

 

3 comments:

  1. happy birthday Usyair Darwisy moga panjang umur murah rezeki & jadik ank yang soleh..

    ReplyDelete
  2. happy besday hensem boy =)

    alfatihah untuk mak akak

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...