Joget

Salam..



video
dak Usyair Darwisy ni..
dah memacam..
apa aksi kat dalam tivi semua dia nak buat..
geram je aku tengok dia...
gigit kang




Untuk Arwah mak الفاتح ~ Sariah binti Lanu~

 

3 comments:

  1. hahahahahahha comei...
    memang patut kena gomol-gomol jer ni....

    ReplyDelete
  2. hahahaahah sumpah comey kak...adoi yai..kelako tgk gelagat budak2 ni kan....

    ReplyDelete
  3. comey la...geram tgok...budak2 buat apa jer semua comey..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...