Nostalgia 60-an

Salam..

Sabtu 7/12/13, Dinner company untuk FFM Berhad, Tempat di One World Hotel, Damansara. Tema Bila Larut Malam, Nostalgia 60-an (malam muda mudi)

Aku..
Yang tombam... melabuh-labuh.. melayut-layut dah pipi aku ni..

hehehe.. tak ikut tema pun.. pakai pun pinjam baju kakak aku..
tudung je baru beli.. hehehe.. sebab orang lain berglitter-glitter aku pun nak glitter jugek...

Bersama rakan-rakan seopis...

hik.. hik.. orang yang sama lagi...
dah kat dalam dewan makan-makan..
perut pun dah lapo..

No meja bertuah...
malam tu meja ni no naik kat screen.. hehehe
dapat rm300.. bahagi 10 orang.. dapat rm30 sorang.
ngam-ngam duit minyak kereta malam tu.. hehehe..

Adik manis... tapi dah berpunya..

Antara menu pada malam tu..
tetiap tahun ni jelah menu nyer..
kalau lain pun satu dua menu je..

no bertuah malam tu.
1668



Alhamdulillah.. malam tu number 1668 nampak nyer bertuah..
dapatlah induction cooker ni..
bolehlah masak kalau gas habis nanti..

Tapi tak leh celen hadiah hantu kak limah
dapat hadiah Top 5...
rezeki dia kan..

Tengok persembahan kat screen beso jelah... stage nampak kecik je.

Artist pada malam tu..
Alhamdulillah.. FFMPI dapat tempat pertama dalam persembahan..
Tahniah...

Meletops.. letops depa ni malam tu...
Semuanya cantik-cantik belaka..

korang kalau nak makeup cantik macam dorang ni..
boleh pergi kat blog ni
dzsafiyyah

Oklah..

babai



Untuk Arwah mak الفاتح ~ Sariah binti Lanu~

 

4 comments:

  1. Bestnya ada dinner company gini.. :)

    ReplyDelete
  2. Zaman SA kerja PR dulu best ada dinner yang boleh buat kita melaram macam ni....lamanya xde dinner mcm tu...dinner kat Malakoff ni x pernah pergi..hahahah...

    ReplyDelete
  3. cantik akak. simple dan cantik. less is more kan

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...