Sejuk perut mak...

Salam..

video
Usyair Darwisy tengah azan.
Video yang dirakam oleh anak buah aku..


Untuk Arwah mak الفاتح ~ Sariah binti Lanu~

 

4 comments:

  1. ala kak...frust...takleh view plak vidoenyeee...opis lieya ni block video2 ....mencik ar...

    ReplyDelete
  2. alolololololoololoooooooo
    eeeeeeeeeeeee hai gewam nya tengok...
    dgn tangan siap kat pipi yg bambam tu...

    ReplyDelete
  3. ala, tak boleh tgk..sama dgn lieya, kat ofis ni segala mak nenek video kena block...grrrrr...


    tgh azan? wah, sure meremang bulu tengkuk kalau budak2 pandai mengalunkan azan...

    nnt nak tgk kat henfon...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...