Gelagat Uzair Danish

takder modal so aku tepek pic Uzair Danish bila dah pandai merangkak.. 
habis satu rumah dia mop pakai baju dia...
korang layan gambar ni  ye...

  
 habis remote penuh dgn air liur si danish ni..

 
 apalah yg dipandang kat atas tu.. ada2 aje

 
Suamiku melayan si danish

 
 Kemam bibir

 
 see... i dah pandai merangkak

siap skill sebelah tangan lagi

1 comment:

  1. sronok tgk danish kemam bibir...so cute..cumell sgttt

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...