Sandal

Sandal?????
Apa perasaan korang bila balik dari beli sandal
dan tiba waktu nak pakai je tgk sandal dua2 untuk kaki kiri?
hehehe.. aku ada citerlah
sebenarnya sandal ni adik aku yang beli..
masa beli tu dia test sume dah ok.. tapi bila tang diamond dia ada pulak yang dah tercabut..
jadi adik aku pun mintak tukar... pada mulanya salesgirl tu cuma gamkan balik diamond tu..
tapi adik aku taknak... terpaksalah salesgirl tu tukarkan yg lain...
masa dah tukar tu salesgirl ni tunjuk kat adik aku n masukkan dalam kotak...
adik aku pun teruslah bayar kat cashier..
bila balik rumah.. aku ni gatallah sikit nak test kasut diakan..
manalah tau sesuai nanti boleh pinjam. hehehe...
bila aku nak test.. jadilah macam ni

 

aku apa lagi sambil mengayakan kaki kanan dgn pakai sandal yg untuk kaki kiri... (ayat apalah aku ni mesti korang pening nak baca)
tak pasal2 kene turun Kuala Selangor nak g tukar sandal ni... huhuhuhu
sian adik aku..



10 comments:

  1. Sekeh kepala lutut sales girl tu ... kanan kiri pun tak kenal ke ;)) .. saja dia nak kenakan adik ko tu gak nyee ...

    ReplyDelete
  2. entahlah jijah... aku dah call direct kat bos dia... tapi aku tak citerlah sape nama diakan.. harap diorang amik pengajaran lah lepas ni..

    ReplyDelete
  3. ehm hahahah lawak... PEACE...

    ReplyDelete
  4. jgn risau pasangannya akan datang tak lama lagi.the moral of the story tak lama lagi adik ko akan dipinang orang.

    ReplyDelete
  5. ahhahaha!!! mcm mne laa jadik cm 2... x pasal2 dapat kiri dua2

    ReplyDelete
  6. pernah gak dulu beli kasut but.. lagi susah nak beza.. dah pakai tp nampak cam janggal, rupanya betul ler salah kaki... pi balik tukar boot tu

    ReplyDelete
  7. dkama - mmg lawak tau... asik tergelak je kitorang..

    kak ina - hehehe.. bilalah tu ye...

    a.k.i - tulah pasal.. maybe hari tu customer ramai kot...

    sweetdarling - pernah kene jugak ke... harukan..

    ReplyDelete
  8. naziela + siti nurkhijah - memang lawak pun... adik aku benggan sampai hari ni.. dahla jauh nak p tukar

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...