cameron part 2

sudah masuk cameron part 2 pulak
lepas ni mesti menyusul sampai part berapa tak pasti pulak
ikut cara aku nak update citer cameron lah ye..
jangan korang bosan sudah.. tapi mungkin tak lama part-part ni
hehehehe
harap jangan korang bosan dengan penceritaan aku ni ye
hanya untuk berkongsi kegembiraan bersama..
part 2 ni jugak cerita yang digarap bersama gambar..

untuk part 2 ni citer mengisahkan diladang bunga
wah.. macam buat karangan pulak
ok.. mari saksikan cerita ini..

ops.. belum gambar bunga- bunga lagi.. 
ni permandangan masa nak otw ke kebun bunga..
sungguh tebal kabus itu... 
sape kata tak sejuk kat cameron.. sejuk tau.. 

ok.. dah sampai..
kebun bunga Rose Valley
jom kita masuk...

sebelum masuk kena beratur untuk pembayaran ye...
dewasa rm 3.00 dan kanak2 atas 6 thn rm 1.00 ye..

si uzrei dan pasha sedang sibok menengok mainan..

ok.. dah masuk kebun bunga..
ada macam2 bunga kat dalam ni..
segar2 je bunga diorang ni..

bunga lagi...

bunga lagi.. cantik putih bersih sesuci ramadhan..

aiks.. tetiba pic uzrei tengah memandang sesuatu..
apakah yang dipandang tu..

ooo.. pandang burung yang kat dalam sangkar ni
burung pun ada kat kebun bunga ye.. penyeri ni...

posing time.. 
nantikan macam2 aksi yang ada kat bawah
gila2 semua ahli keluarga aku ni

kakak sulung aku dan adik bongsu aku
eleh.. konon tak nampak kameralah tu
padahal action je lebih..

satu2nya dog yg halal dipegang telah ditemui
tu yang galak nak berposing bersama dog..

hero hindustan/tamil paling macho abad ini.. hehehe
ampun.. en. suami.. raya mintak maaf ye..

ini pulak kebun cantus.. macam2 cactus
dari kecik hinga yang besar badan aku..
dari yang pendek hingga setinggi aku
sume nak bandingkan dengan akukan
yelah.. sebab akukan besar orang nya.. hehehe

semua tak lepas asik nak berposing je..
yelah nak abadikan kenangan semasa di cameron kan
pantang kat mana camero kat situlah diorang..

inilah aksi paling sengal..
sampai pasu bunga tu pun nak dihempas ke kepala


paling aku tak tahan part posing yang ni
mak pak sibok nak bergambar tapi anak2 yang kat tengah yang tersepit
agak2lah pun nak bergambar.. tgklah anak kat tengah tu..

ok.. setakat ini sahaja citer di kebun bunga..
next episode kat tempat lain pulak ye.. 

5 comments:

  1. ekekekeke..
    cian tersepit lak.. ahaks!

    ReplyDelete
  2. penyek dh anak2 ko..hahaha..

    ReplyDelete
  3. wah...gumbira betul ye trip g sane....

    ReplyDelete
  4. kirim salam ngan rajinikanth tu.bukan senang hero hindi nak datang malaysia.ke main lagi family ko berposing.khe khe

    ReplyDelete
  5. seronoknya berjimba dengan family mcm ni..dah lama jugak x uat family outing nih..

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...