Cassia Nilam

Salam... 

citer ni sepatutnya keluar last week lagi.. Tapi sebab malas ya amat nak update blog. hari ni baru rasa nak keluarkan..  Biasalahkan kalau angin malas ni datang memang susah nak tolak.. Makin kuat menghimpit lagi adalah. tu yang kejap ada kejap takder.. macam chipsmore lak kan.

Last week, Anak buah aku ajak pergi giant kat meru sana. Hajat nak makan ayam penyet. Pastu anak buah aku kata makan kat Cafe Cassia Nilam ni sedap. jadinya dari nak kearah kiri terus belok kekanan.. Dekorasi dalam tu kira boleh tahan cantiklah. Tenteramlah kalau melepak kat situkan.. Takderlah bosan.

Kaunter pembayaran..

Menu yang ada... 

 Order popia goreng.. Tapi yang sampai dimsum goreng ni... alasan.. popia goreng hancur tak dapat nak hidangkan.

 Minuman malam tu.. teh tarik dengan milo ais.

 Fries untuk budak dua orang tu.. tapi mama, mak sedara ngan kak sedara dia jugak yang bedal.. ater bebudak asyik beno berkejaran.. 

 Chicken chop aku.. oklah.. 50-50.. bolehlah kenyang perut kalau lapar sangat.. Ada lagi yang order yang lain tapi aku tak sempat nak snap.. sebab aku lapo sangat.. jadinya makanan orang lain aku dah tak peduli.. Ni pun aku dah sound diorang.. Korang jangan nak usik makanan aku ye.. sebab aku lapar sangat ni.. kat opis hari ni aku tak makan tau.. bahana malas nak tapau kat kantin. Nasib diorang menurut perintah orang lapo ni..

 Bebudak yang asyik beno nak main.. padahal main turun naik kerusi je pun.. Uzrei mata dah jadi maam edward cullen dah.. seram aku.. hehehe

Psst : sejak dua menjak ni perut asik minta diisi je... hadoi... bila dah isi tak lalu lak...


22 comments:

  1. betul kate akak tu...kalo dah lapa mmg sume rase sedap kan heheeheh...yg penting perut kenyang....he he he....

    boleh plak oder lain, lain yg sampai kak yeak......

    ReplyDelete
  2. kalau dah lapar, semua benda sedap kan...

    ReplyDelete
  3. Makan chicken chop dengan nasi eh, boleh la layan kot. Haah kalau lapar apa pun sedap, siap bagi warning lagi tu supaya tak di pow hehe

    ReplyDelete
  4. bess jugak tempat ni...cozy...

    ReplyDelete
  5. ek bleh plak goreng popia hancur?

    ReplyDelete
  6. nampak menarik juga...
    simplenya chicken chop ni...

    ReplyDelete
  7. chicken cho ada yg sere dgnnasi ek?..hehe..first time jumpe..ni baru betul2 chicken chop melayu namanya..tekak melayu tetap nak nasik.. =p

    ReplyDelete
  8. bila kelaparan - memang semua rasa sedap... walopon hakikatnya so n so aje...
    nampak cam portion kecik aje tu
    cukup ke beb???

    ReplyDelete
  9. aik, makan ciken chop dgn nasik? haha

    ReplyDelete
  10. first time jumpa chicken chop makan dgn nasi... hehehe

    ReplyDelete
  11. uiks, tak pernah chicken chop dgn nasi... pestime tgk ni

    ReplyDelete
  12. popia hancur?? pelikkk...
    slalunya kalo hidang nasi dgn chicken chop...mesti nasinya nasi goreng kan...nasi putih jarang plak tengok...
    tapi tu laa bila perut lapar semuanya sedap belaka :D

    ReplyDelete
  13. haa tu mkn fries jgn selalu ye...xelok =)

    ReplyDelete
  14. baca tajuk td igtkan kitchen cabinet...hahaha...demam home doco...ngeh3

    ReplyDelete
  15. wah pepel kaler cafe dia...mmg cantik kalau dh pepel...mata edward cullen...ooo...hero pujaan hati tu...ehehe..

    ReplyDelete
  16. amboii..lapar sgt tuhh smpi x bg org lain kacau

    ReplyDelete
  17. chicken chop ada nasi..hurm..kalau adik nak tolong bawak ..meru tu agak jauh jugak dari rumah dia..

    ReplyDelete
  18. kalau dah lapar yang tak sedap pun jadi sedap kan..main bedal je janji kenyang hehehe

    ReplyDelete
  19. wah memang betul2 ratu la.. dah ade crown kat header :p

    Selamat tahun baru.. dah lama tak melawat coz busy!!

    ReplyDelete
  20. lapar pun ya hal...yg so so pon boleh jd maveles...

    ReplyDelete
  21. Sama ler kalau dah lapo..tak pikir dah nak snap gambar makanan lain.. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  22. mkn time lapar sgt berbaloi kan kak..sebab mesti habis.hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...