Ko ingat aku dtg nak melawat ke?

Salam. Sekarang kat klinik. Badan x sihat. Tapi sampai je kat kaunter boleh lak budak ni cakap kat aku doc masuk jam 10. Tu aku tak kesahlahkan. Bila aku kata aku tungu jelah. Budak tu macam tak bagi pulak. Dia suruh aku pergi jalan2 dulu. Ape dia ingat aku nak datang melawat ke kat klinik ni... Adoi... X fahamlah.. Hanya luahan aku je...

16 comments:

  1. boleh suruh jln2 dulu..dah tentu akak tak sihat.ishh ishh

    ReplyDelete
  2. may be dia tak mo RK kebosanan lah menunggu lama tu....
    ke - nak tunggu dalam kereta - bleh gak melelapkan mata sekejap...
    kalo kat klinik tu - memang tak best nak tunggu lama2 ni....

    ReplyDelete
  3. kasi jelingan maut sket kat budak tu.hehe

    ReplyDelete
  4. kesian...., pegi klinik penal ye...? boleh buat aduan kt HRD..suruh tukar klinik lain sbgai penal...

    ReplyDelete
  5. cakap die..kalau pasang khemah sini boleh?..hahaha

    ReplyDelete
  6. nampak sgt doc tu dtg lambat lg...hehe

    ReplyDelete
  7. Adoiyai kalau org tak sihat bleh ker jalan2.. apa laa.. punya orang tak de otak ker.. adess..

    ReplyDelete
  8. orang sakit disuruh jalan2..hmm..ingat nak amik mc tipu ke?

    ReplyDelete
  9. tu lah ...kdg kita boleh jer cam nak naik angin..kita bukan dtg ke soping mall....boleh cdgkan kita gi jln2 dulu...kita sakit...tah apa2 lah staff tu...

    ReplyDelete
  10. klinik, hospital tmpt paling2 mira anti.. tapi apa boleh buat kat situ je kita dpt tau apa penyakit kita.. adeh..

    ReplyDelete
  11. eemm...ada juga no mcm tu punya kes...sepatutnya biaq la org nak tunggu ka nak buat apa..pasal lak dia nak suruh2 kita...

    ReplyDelete
  12. kakratu tak sihat ke?
    ala siannye..get well soon akak!

    ReplyDelete
  13. get well soon kak....
    lama betul Bie tak singgah blog akak tau2 kak Xsihat.

    belagak betul budak tu patut dia suruh kak pergi jalan2 mcm Xada perasaan langsung....dah sakit takde masa nak jalan2 bagai.

    ReplyDelete
  14. knp ni sis? hmm moga cepat sembuh,

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...