lengang...

Salam... 

Lengang je jalan hari ni.. Mungkin ramai yang sambung cuti lagi kot. Aku... herm.. dah ada kat meje opis sekarang ni. Toleh kiri takder orang.. toleh kanan takder orang.. huhuhu.. nampak gayanya aku sorang jelah kat opis hari ni.. Adoi... mati kutulah tak der kawan nak nyembang kosong dengan aku. 

Harapan hari ni banyaklah blog yang berupdate untuk mengubat jiwa lara yang kosong di opis hari ni.. hehehe..

Kepada yang bekerja selamat bekerja dan sesamalah kita berjiwalara di opis hari ni.. Kepada yang masih bercuti... Selamat bercuti esok kalau masuk keje jangan lupe bawa ole-ole dari destinasi percutian korang.. Wahaha... siap pesan tu kan..

Oklah... nak tengok kat opis atas pulak.. Kot-kotlah kosong jugak macam kat opis bawah ni.

ok bai...


19 comments:

  1. marilah kite same2 berjiwalara di opis bersama2..hihi

    ReplyDelete
  2. Pejabat pun terasa lengang hari ini walau tak ramai yang masih bercuti. :)

    ReplyDelete
  3. bess kalu ari2 camni...tak jem I like!!!

    ReplyDelete
  4. bess kalu ari2 camni...tak jem I like!!!

    ReplyDelete
  5. liat je pagi nk dtg keje...

    mcm tu la gaya nya bila kena musim cuti perayaan...mati kutu dok sorang2 hehee...

    ReplyDelete
  6. aduhai bermalasan rasanya hari ini..diopis hanya da 4 org sahaja...

    ReplyDelete
  7. kite geng le kak....lieyapun keje ni...tadi gi keje lengang betol jalan....kosong jek meja2 kat opis ni hah.....tu yg boring sikit tuh.....

    ReplyDelete
  8. kat office saya ada yg melayu je. amoi2 apek2 sumoo cuti seminggu

    ReplyDelete
  9. hati2 dok sorang2 tu...kot2 lah ada.....

    ReplyDelete
  10. bebudak ni buat pembayaran jadi opis cheqna pun lengang =)

    ReplyDelete
  11. wah best la leh mengular lebih hehe..

    ReplyDelete
  12. oh...tapi ofis ni cecina ada yg dh kerja..hnye sorang cina je yg coti...sederhana ramai..

    ReplyDelete
  13. Betul RK... jalan ke tempat kerja hari ini best, smooth je tak ada jem langsung. Kakak pun baru mula hari ini sejak cuti Jumaat lalu.

    p/s: Anak-anak kakak kata mata RK cantik. Cuti ini anak-anak kakak pun tengok blog kawan2 kakak tau...

    ReplyDelete
  14. jln clear sgt hr ni kan..ana ni, 15minit dah smpai ofis. klau hr biasa, kat 1 jam.hu3x...

    ReplyDelete
  15. Bestkan bila jln lenggang..hati pun tak tensen pepagi..:)

    ReplyDelete
  16. patut le cam romantik jer kt line satu tu td...huhuhuhuu....

    ReplyDelete
  17. entry akak bagai dibuai2 aje bunyinya hehe.. cik ina pun cuti ek? slmt bertugas akak !~

    ReplyDelete
  18. kalau toleh kanan dan kiri kosong...mood nak buat keje pun ke laut..keh keh.

    ReplyDelete
  19. meh la ke CH..Galeri BiGDee Magic Potions Taman Royal Lily, Tanah Rata

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...