jangan berpinar sudah...

Salam... 

Entry kali ni akan dipenuhi gambar di persisiran kolam mandi.. hehehe... Gambar sekitar percutian keluarga belah en. suami. Sebagai adik ipar yang patuh.. chewah.. haruslah turut serta. 

Percutian balik hari je.. Maklumlah raya cina kalau tak cepat2 booking memang melepaslah. Jadi kepetusan terakhir kitorang menghala ke Marina Cove Theme Park, Lumut. Tempat boleh tahan menariklah cuma ada sesetengah tempat yang kurang memuaskan hatilah... Harap pihak Marina Cove Theme Park tu akan amik tindakan diatas kekurangan yang adalah.. 

Jom kita layan gambar ye.. sambil tu aku selitkan cerita sikit.. 
Pinjam dari google..
nilah keadaan them park ni.. boleh tahan besar jugaklah..

aku yang rupa macam baru bangun tido.. eh.. tapi mmg baru bangun tido pun.. hehehe... sepanjang perjalanan keje aku tido je.. sampai tau lak aku buka mata... 
Yang tudung maroon tu kak ipar aku yang sulong.. kurus lagi dari aku.. malu ai tau...

Uzrei sesampai je terus terjunlah.. dengan tak buka bajunya... haish.. makan pun tak ingat kalau dapat main..

Kemain bula lagi aku tengok uzrei ni... ikut baka aku kot.. hahaha

Macam-macam aksilah yang uzrei buat... sampai merah-merah mata dia berendam kat dalam kolam tu...

Berenang pulak.

Turn Uzair pulak.. takder mood nak turun lagi...

pehtu en.suami bawa uzair celup-celup kaki.

Dah panas sikit baru lah dia nak masuk dalam tu.. kalau tak.. jangan haraplah.. aku pun jadi harapan jelah nak masuk.. hehehe... maknya yang lebih nak berkubang pun...

Takut aku tinggalkan dialah tu...

Bersiar-siar dalam kolam..

Dengan abang pulak... 

Bila dah rasa keseronokannya taknak naik atas pulak... haish.. geram aku..

yang tudung grey tu kak ipar aku (no 2), yang tudung putih tu adik ipar aku (bongsu) dan yang tudung coklat tu adik ipar aku jugak masih single tapi available tu aku tak tahulah.. Kalau ada yang terbekenan sila email aku ye.. hehehe...

Oklah tu je citer CNY yang lepas... Lepas puas berendam terus berdesup balik klang...

11 comments:

  1. comelnya uzair. panjang bulu mata dia. comel2!!

    ReplyDelete
  2. dpt luangkan masa dgn family mmg bez.
    syoknya tgk uzrei mandi terasa mau ke tmn tema jugak ;)

    ReplyDelete
  3. Wah....seronok basah lencun, jgn tdo mlm basah katil ye dik.

    ReplyDelete
  4. Heheheheee,,,

    bercuti gn family ramai2 mmg bet kn..

    klu aktiviti mandi manda g siket jert mst x terasa.. g gn family ramai2 mmg mertiah kn :)

    enjoy jer tgk pic2 RK bercuti... :)

    ReplyDelete
  5. amboi...sakan nampak..bermandi manda..tempat baru ker ni Kebaya..

    ReplyDelete
  6. hehehe... pernah gak sampai sini... masa end disember hari tu... tapi tak suke sangat... air dia kotor... tak well maintain... :(

    ReplyDelete
  7. Budak2 kalau nampak kolam mmg tak menyempat2kan.. :)

    ReplyDelete
  8. sempat lg tu jd agen cari jodoh tu ehehe..

    geram tgk anak akak tu..gebu gebas.nak geget2 rasa hehe..bdk2 ni dgn air mmg tak dpt dipisahkan,kita pun dia lupakan seketika ekeke

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...