Salam jumaat... hoye...

Salam...

Matilah aku.. pepagi dah kuarkan gambar makanan enak sekali ya.... wah.. puji diri lagi pulak tu.. macamlah enak sangatkan.. padahal biasa je makanan ni.. tapi sebab bulan puasa dia tetap dah jadi luar biasa untuk akukan... Yelah biasa berbuka mesti orang teruja nak memacam makanan ada atas mejakan.. Mana ada orang nak pandang sangat cekodok ni...

Tapi sahur tadi aku telah berjaya buat cekodok bilis campur bawang yang sedap sekali.. habislah puji lagi diri sendirikan... takper.. bukan selalu pun nak puji diri sendiri.. kalau korang taknak aku puji sendiri nanti kalau korang tinggalkan komen.. Korang pujilah aku sekali.. wahahahaha.. poyokan...

Tada......... Cekodok untuk sahur tadi... korang jangan terliur ye.. Tapi sematkan dihati yang petang @ sahur nanti korang akan masak cekodok ni... kuatkan keazaman tu ye.. cheh.. masak cekodok pun nak azam segala bagaikan..
 
 Cekodok bilis + bawang...
makan pulak dengan sambal bilis petai memang masyuk...

oklah..
Sekian saje citer hari ni.. asal ada jelah ye... yang penting berupdate jugak blog aku ni..

Babai.......

13 comments:

  1. kemain makan petai~~gosok gigi tak? keh keh~~

    ReplyDelete
  2. kakcik buat cekodok bawang untuk berbuka petang semalam. :)

    ReplyDelete
  3. kah kah kah..setuju dgn komen Bujal!

    ReplyDelete
  4. Akk ri tu buat cokodok udang+daunbawang cicah dgn sambal tempoyak bilis...mak aiii heavennya...

    ReplyDelete
  5. sedapnya buat cekodok makan ngan ikan sardin..hehehehhe

    ReplyDelete
  6. semalam plan nak masak cekodok...
    tapi xsempat lak....
    tengok ler petang nie kalo sempat nak buat gak aaaa...

    ReplyDelete
  7. semalam da terbau jiran buat cekodok..hari ni nampak pulak kat sini.. nampak gayanya petang ni kena membancuh ^_^

    ReplyDelete
  8. wah makan ngan mayonis ni pon sedap ni..tp kalo yat buat letak cili padi sikit..kasi terangkat bla makan..hehe

    ReplyDelete
  9. Salam..

    Adeh..terliur..adeh..

    ReplyDelete
  10. suka sangat cucuq ikan bilis... cicah sos cili pun lajuuuuuuu je

    ReplyDelete
  11. Sedapp..ikan bilis, bawang dan yang masyuk rasanya sambal petaii..memang kau, nak terasa kau lagi, dah makan kenyg2, dapat kentut bau petaiii perghhh..best giler hahahahhaha

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...