Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Salam...

 Kalau ada salah dan silap harap dimaafkan ye..
maklumlah bergurau dialam maya tak sama dengan bergurau dialam realiti...

disamping tu aku nak korang doakan jugaklah aku selamat melahirkan baby yang ketiga ni... dan semoga aku dan baby nanti dalam keadaan yang sihatlah... Amin.

Psst : kalau ada new N3 sila ke next page ye... kalau aku ada update n3 barulah...

13 comments:

  1. Salam Lebaran buat ko Kebaya...salah silap mohon keampunan..

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya

    Semoga selamat bersalin juga dan dapat anak yang sihat dan comel

    ReplyDelete
  3. insyallah semuanya selamat salam aidilfitri maaf zahir batin

    ReplyDelete
  4. Dear..selamat ari raya juge tau..lynn doakan awak selamat bersalin k.Insyaallah selamat semuanya...Selamat berseronok hehehehe..makan puas2 sebelum bersalin..

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya...
    maaf zahir batin...

    moga selamat semuanya......

    ReplyDelete
  6. Salam Aidil Fitri.. utk RK sekeluarga..

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya k.ratu..
    semoga semuanye selamat ye kak...

    ReplyDelete
  8. Selamat menyambut Aidilfitri..samalah kita memohon kemaafan semoga melhairkan baby yang comel sihat sempurna sifat dan akal...aminnn

    ReplyDelete
  9. As salam RK,

    Selamat Hari Raya! Taqabbalallahu minna wa minkum...Semoga segalanya berjalan lancar...insya'ALLAH.. Take care :))

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya kak ratu.. =)

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya..maaf zahir dan batin

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...