Campak-campak pun jalan jugak..

Salam... 

Hari isnin lepas aku masak simple-simple je... semua masak campak-campak je.. tak payah nak dua tiga kali tukar kuali.. sekali longgok je satu bekas.. hehehehe..

 Ok.. jom layan.. abaikan kemalasan bercerita aku sekarang ni ye..

 Ikan jenahak masak steamroll.. hahaha.. belum masak lagi... tengah tunggu nak kecutkan diri.

Dah siap masak... nyum.. nyum.. nyum.. sedap..

kepala ikan jenahak... goreng garing-garing pehtu cicah dengan kicap cili.. pergh.. mantap wei... 
meh bawa sepinggan nasi panas kat sini.. kita makan sama-sama.

20 comments:

  1. Ikan jenahak memang sedap tak kiralah masak apapun...

    ReplyDelete
  2. nasib baik baru pas lunch. hihi

    ReplyDelete
  3. alorrr ada brokoli....suke sgt!

    ReplyDelete
  4. yang gorenggaring tu menawan qolbu

    ReplyDelete
  5. lg kalau makan ngan nasi panas2 kan...huish...mmg tak toleh kiri kanan lg dah...menonong je nyuap nasi ke mulut...hehe..

    ReplyDelete
  6. main campak-campak tu la yg biasanya lagi sedap dan meletop b'banding ikut sukatan..


    saya suka campak2... sbb malas

    ReplyDelete
  7. owhh sedap tk terkata ni...aduyaii..

    ReplyDelete
  8. mak oiiii.....masak steam sampai leh stim menahan lapar perut ni ha...

    ReplyDelete
  9. ikan goreng wajib ada kan..heh3x..

    ReplyDelete
  10. erm..campak2 pun sodap nampak....haish...

    ReplyDelete
  11. erm..campak2 pun sodap nampak....haish...

    ReplyDelete
  12. Aduh mak! Mantopps u! Baru nak bwk pinggan ke sane. Mst da abis kan? Sedihlah mcm nie...

    ReplyDelete
  13. masak yang campak2 tu yang yummy tu kak ratu

    ReplyDelete
  14. Aduhaiii..itu steam ikan buat akk stimmm la pulak ni hah...

    ReplyDelete
  15. kalau kat rumah, anak2 cuma makan ikan jenahak yang dibuat kari. Kalau maask stail lain ada harapan akan dengar rungutan tak puas hati.

    ReplyDelete
  16. laparnya...jap g nak masak ikan sembilang omak mertuo bagi..nasib dia dah siangkan ...

    |Mykomuter - Tren baru KTMB|

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...