Tanpa kata - Tapi ada sedikit.

Salam

 dialog 
Mama ujei macam Ustazah kan ma..
(terkedu aku dibuatnya... tapi ustazah atas hidung ye nak.. )


15 comments:

  1. keh keh keh ...konon2 die tiru pakai purdah ni kak heheeheh...bijak2....tang pusat tu yg lawak tu kak oii heheehehehe

    ReplyDelete
  2. pandai dia...hehehe..
    Insyaallah..suatu hari nanti ujei akan jadi ustaz bukan ustazah ye...

    ReplyDelete
  3. Ustazah tunjuk perut? ish ish ish... ;-)

    ReplyDelete
  4. ustazah seksi
    tak pakai baju
    ekekekeke

    ReplyDelete
  5. ustazah seksi
    tak pakai baju
    ekekekeke

    [gediks lah - tertekan anon plak tadi....!}

    ReplyDelete
  6. haha..nk pki purdah tp tak pki baju :p

    ReplyDelete
  7. sexy nya ustazah....auwwww...:)

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...