Kek yang memang sedap...

Salam...

Terus ke cerita kek ye..

 Kek tunang adik aku... Rainbow Italian cake kot nama dia.. tak ingat dah..
rainbow dia kat dalamlah ye..
kek ni aku order kat kat Ucu Bakery
kek ni memang sedap.. Berbalo-baloi.... 
Kalau korang berkenan boleh pergi kat link Ucu Bakery ni

Yang ni pulak.. Tiramisu.. Pun order kat ucu bakery..
Cantikkan deko dia.. kek ni tak sampai 1/2 jam dah habis... 
Aku order ni sebab aku sendiri yang mengidam nak makan.. 
Tapi aku makan tak sampai sepotong pun..
Sekadar untuk rasa-rasa je.

Yang ni pulak Red Velvet CC.. 
aku pun terkejut bila abang ipar aku cakap ada 10 CC ucu bakery bagi..
"kak... Terima kasih ye bagi extra CC ni.. Lain kali boleh order lagi kat akak."

Kepada korang yang mana nak buat majlis harijadi, tunang, kawen dan sebagainya bolehlah menempah kek kat Ucu Bakery ni..

14 comments:

  1. woah, those are my favourite...ngiler ihh ;)

    ReplyDelete
  2. wah....best2..siap ade free red velvet cuppies lagi...murah rezeki akak yg meniaga tu kan....

    ReplyDelete
  3. tetiba teringin nak makan kek..sedapnya lahai...

    ReplyDelete
  4. semua kek tu mengancam jiwa tau..:)

    ReplyDelete
  5. red valvet cake..tak pernah try lagi..nak try rasanya..:)

    ReplyDelete
  6. selamat bertunang kami ucapkan.... tengok kek punya la sedapppp....

    ReplyDelete
  7. Peh! Sedap2 kek tu ha. Tiramisu tu...dah mcm beli kek kat hotel je. Kelass!

    ReplyDelete
  8. Nyum2 sedapnyaa tgk kek2 tuh semua..:)

    ReplyDelete
  9. aah cantik2 dikk
    kalau cantik dan sedap sure org suke
    nak2 tiramitsuu tuu ;)

    ReplyDelete
  10. ya ALLAH..sedaaaaaaaap nye..kakNo mmg suke kek..dh lame mengidam nak rasa tiramisu tp xde rezeki lagi...

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...