Keperluan yang diberikan...

Salam...

 Abaikan kabinet yang bersepah tu ye.. belum ada masa nak kemaskan..

Ni nak beritahu korang.. kat tempat aku dah sediakan kerusi untuk bergosip.. hehehe.. syuh... jangan heboh-heboh tau.. biar kita-kita je tau..
Korang kalau nak datang bergosip mehlah singgah kat tempat aku.. layanan istimewa punyer.. siap ada kerusi untuk duduk.. takkan patah pinggangnyer.. hehehe

ok.. update untuk hari ni..

babai...

5 comments:

  1. Dimanakah tempatnya itu? :)

    ReplyDelete
  2. baik banget opis uol
    sediakan tempat untuk bergossip
    ni pejabat suratkhabo pun kalah beb...

    ReplyDelete
  3. best opis...staf pun ceria jadi nya...

    ReplyDelete
  4. siap kerusi tu...klau tak selama ari ni limah antu dgn jenab berdiri jer lah kalau nak berstori mori dgn ko yer kebaya....

    ReplyDelete
  5. teringin nak duduk kerusi gossip tu..hehe:)

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...