nak Adventure sangatkan...

Salam...

Nak letak gambar uzair je.. yang konon nak adventure sangat.. macam-macam aksi dia buat dah.. ni imaginasi terbaru yang dia dapat...


 Uzair ni kan dia ada macam-macam idea tau.. ni salah satu yang dia baru dapat..

 Tengok kengkonon merempitlah sangat... sanggup amik kerusi basuh kain aku tu untuk jongketkan seat permainan ni..

 TAk bagi aku amik gambar dia lah tu...

 Santai jekan tgk tv... 
(abaikan keadaan rumah ye)

 Macam-macam style kan...

Ok.. tu je update untuk hari ni.. 

babai..


14 comments:

  1. Semakin cerdik tu RK... tak apa asal aje depan mata kita kita kenalah tengok-tengok takut tergolek pulak...

    ReplyDelete
  2. Hahaha tergelak aku tgk kak!!! Mmg kreatif tau... Ni mesti die tgk kat mane2 moto besar yg jenis terjungkit seat die sikit tu hehehe....

    ReplyDelete
  3. ok nih...seat berganda...kt kedai xder...hehe

    ReplyDelete
  4. hehehehehehe kreatip tu namanya :D

    ReplyDelete
  5. Jangan sampai membahayakan diri ya nak ya...

    ReplyDelete
  6. Jgn merempit kat luar rumah tauuuuu

    ReplyDelete
  7. merempit sambil begaya... ehehehehe

    ReplyDelete
  8. Budak-budak ni banyak imaginasi..

    ReplyDelete
  9. sambil meneroka dengan mainan baru sambil mencipta aksi..

    ReplyDelete
  10. kreatif dalam berimajinasi bagus untuk kanak2... otak kirinya sedang bekerja :)

    ReplyDelete
  11. Bebudak lelaki...ada jer akal dia supaya jd lebih kurang apa yg dia tgk....

    ReplyDelete
  12. salam kenal.i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

    ReplyDelete
  13. haha..gmbar tup muka tu ckp ngan polis..pak jgn saman..:-)

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...