WORDLESS WEDNESDAY

Salam..

 Sedapnya nasi panas dengan sambal telur... lapar..................

Sekian.

18 comments:

  1. Telur rebus masak sambal tumis favourite anak sulung kakak RK. Kalau dia balik mesti buat ini.

    ReplyDelete
  2. bestkan nasi panas mkn ngan masak sambal ni... akak semlm mkn nasi ngan sambal tumis sotong jer...lauk lain tak mo..hehe

    ReplyDelete
  3. dah le iols kelaparan ni
    tengok sambal telur pun dah kecur liur ni tawww!

    ReplyDelete
  4. aduhh..duhh sgt suka makan nasi panas2 dgn sambal telur...nyumm dap nyerr...

    ReplyDelete
  5. Tengah lapar, nasi panas dengan ikan bilis goreng + cili api pun sedap. :)

    ReplyDelete
  6. hah idea bagus ni nak masak balik kang
    telur org kawen ada lagi belen dlm peti tu.hehehehe

    ReplyDelete
  7. letak kicap sikit Kebaya..Sodapppppp....

    ReplyDelete
  8. Makkkkkkkkkkkkkkkk! Nak jugakkkkkkk!

    ReplyDelete
  9. waahhh...mmg sedap...baru tengok..kalo rasa kompem xcukup tu...huhu

    ReplyDelete
  10. Memang sedap kalau wat sambal telur gini.. nyum2

    ReplyDelete
  11. Tu yg sampai tak terkata ye? Ada nambah tak?

    ReplyDelete
  12. bukak memalam ade nasik lemak daaaaaaa....mintak skeeeeet...lapo la pulak huhu...

    ReplyDelete
  13. kalau letak kicap lg tambah sedap....

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...