Kefci....

Salam...

 kefci baru yang krup.. krap... ni.. pergh sedap dan pedas berdesing... aku ingatkan takleh lawan ayam goreng spicy McD.. rupanya sama je pedasnya.. tak sia-sia aku cuba makan ayam kefci ni..

sebabkan pedas berdesing aku makan dengan nasi.. takderlah terasa sangat pedasnya.. sebenarnya.. memang tekak melayukan.. tetap nak makan dengan nasi.. nak makan ayam semata-mata tu.. rasa tak berapa nak boleh masuklah... 

ok... hari ni kena kurangkan kata-kata.. 
sekian..
babai.........

15 comments:

  1. memang sedap eh kak..teringin gak nak sambar sebelum masuk ramadhan..

    ReplyDelete
  2. pedas berdesit! memang meleleh ayaq hidung

    ReplyDelete
  3. saya tak geti makan kfc dgn nasik! ahaha

    ReplyDelete
  4. me lum merasa...
    padahal haritu dah gi terjah and beli....
    1 ori 1 yg pedas...
    leh lak sapphire amik yg pedas nie...
    habis lak tu makan...
    huurrmmmm nak terjah balik ler kepci nie...

    ReplyDelete
  5. krup krap krup krap sedap tu..ehhee

    ReplyDelete
  6. bestnya... kalo tgh lapo ni... emm berselera....

    ReplyDelete
  7. tobat taknak makan lagi~~perut tak ble terima~~keh kleh~

    ReplyDelete
  8. lebih suka hot & spicy sbb lebih banyak keraknya aka kulit yg berkolestrol tinggi.. :)

    ReplyDelete
  9. apsal aku tgk ayam kepsi tu lazat sgt..adoi..

    ReplyDelete
  10. akak..masa saya pegi bukit tinggi indonesia org2 sana makan kefci pon ngan nasi..hehehehe

    ReplyDelete
  11. Sedap aik? Belum try lagi..Harus esok santap di sana.

    ReplyDelete
  12. alamak kak...terliur lak tgk ayam bergolek ngan nasi nie..sedap gak layan mkn kering2 gini nie.....

    ReplyDelete
  13. hari tu dah beli tak mcm tak selera lah pulak nk makan...nk try lah hari ni...

    ReplyDelete
  14. pedaskan..yabang yang makan pedas tu pun sapai mintak air..hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...