Mari membaca

Salam...

Marilah kiter membaca bersama-sama..




Ada yang belenging je.. ada yang mengacau abang-abang...
disuruh buat keje kat meja memasing tak mahu...
pehtu bising kata adik ganggu dorang...
ater adik tengah nak melasak.. 

ok. tu je pun .. hehehe

sekian


Untuk Arwah mak الفاتح ~ Sariah binti Lanu~

4 comments:

  1. Macam-macam gaya...

    tahu2 esok dah jadi orang bujang dan anak dara... :)

    ReplyDelete
  2. yang kecik tu nak jugak baca buku ye

    ReplyDelete
  3. Seronok adik boleh pilih pilih nk kacau sape kannn

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...