WW - Gown aka Gaun

Salam...

Hari rabu ni takyah nak citer pepanjanglah ye... jadi hari untuk tepek gambar jelah... untuk simpanan dan jadi kenang-kenangan.. Dah lama tak guna ayat Gown@Gaun ni kan

Nak bagi anak dara nampak gegel sikit..
pepagi pakaikan gaun.. padahal dok rumah je..
gaun anak buah aku bagi...
dari terbiar sempit, sebab kekadang je pakai..
mohlah kiter pakaikan... selagi muat.




main skuter ngan abang ye....
abang mata sepet sebab alergic telur..
makan telur je.. mulalah mata tu tumbuh macam jerawat.

korang ada petua untuk alergic telur ni tak.

Sekian.


Untuk Arwah mak الفاتح ~ Sariah binti Lanu~

2 comments:

  1. ala comelnya dia pakai gaun pink :)
    kesian abang tak leh makan telur :(

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...