Rezki Hari Ni


Tengah dok buat keje.. datanglah pulak kak ina bawa buah ceri fresh dibawakan khas oleh supplier... biasa makan ceri yg atas kek je.. tak sama rasa dgn buah ceri yg fresh ni..
sekali makan tak boleh nak berhenti... tgklah aku ni rasa nak sampai ke telinga senyuman aku ni dek kerana penangan buah ceri ni.. memang sedap... tulah rezki untuk petang ini...
harap2 supplier tu rajin2lah bawa lagi buah ceri hehehe... (gambar ni aku copy paste dari blog kak ina.. hehehe) walaupun kat blog dia dah tertampal notice DO NOT COPY.. sorry ye kak ina

1 comment:

  1. kak ko tak bagi aku pun.. mkn sesorang jew....

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...