Santapan Ibu Mengandung Hari Ini

Hari ni ibu mengandung ni nak citer pasal santapan tengah hari.. (ibu mengandung tu akulah)
hehehe... aku punya tekak hari ni tetiba rasa nak makan kat luar tak nak makan kat kantin opis aku.. tekak aku dah rasa jemu lak asik makan lauk yg lebih kurang sama je hari2.. (sebenarnya tekak mengada2 saje nak habiskan duit yg ado.. huhuhu..)
so aku pun bagi cadangan ngan akak kat opis ni nak makan kat luar... diorang pun on je.. hehehe agaknyer nak memenuhi tekak ibu mengandung ni kot.. pk punya pk aku rasa tak nak makan nasi aku pun bagi cadangan nak makan chicken chop.. rasa dah sampai kat tekak rasanyer...
jam 12.15 kitorang pun bergegaslah ke Jusco Bukit Tinggi sbb perjalanan makan masa dlm 15-20 minit tu yg keluar awal sikit.. takut masuk lambat..(kunun2 je..) tiba je kat Jusco kitorang pun mula dengan mengorder makanan.. aku pun tgklah menu.. daripada nak makan chicken chop aku terorder pulak Spagetti bolognese.. (lari dari yg mula2 ada dari pikiran aku.. hahaha..) lantaklah spagetti tu pun makanan kegemaran ku... yg penting boleh masuk.. memang berselera.. ingat hari minggu ni aku nak buat sendiri kat rumah lah... pehtu aku order lak Kentang goreng n Chocalate milkmake (mcm ni kot ejaan dia aku dah lupa lak...) tulah menu santapan aku untuk hari ni.. memang kenyang tapi rasa mcm tak cukup je...



Time 12.15 - Masa Bergegas dari Office ke Jusco Bukit Tinggi

Dah sampai Jusco Bukit Tinggi
Jam 12.30 - Ketibaan di Jusco Bukit tinggi (antara org yg tak sabo nak order makanan hehehe... Jgn mare gurau je)

(Selamat Datang ke Secret Resepi)
Time order makanan.. sian budak ni asik kene sakat je.. nasib ko lah dik... dapat customer mcm kitorang... saje je nak nyakat..

(Alamak meleleh pulak creamer.. rugilah macam ni)
Antara Minuman dan makanan yg dah sampai... tgklah aku tu tak sabar nak minum dah... rasa dah sampai ke tekak je... kak wati tu relaks je... katanya sakit tekak sbb tu dia tgk je air sedap aku ni... ( Pergh memang sedap pun air ni...)



(Jemputlah Makan hehehe)
Ha... nilah Spagetti aku.. tgklah betapa seleranya aku makan... tak toleh kiri kanan dah...

(Inilah makananKu)
Kak Noor dengan Coyden Blue dia...
sedap Coyden Blue ni dalam dia ada Cheese

(kak wati tu tak nak ke? Perut saya ni boleh isi lagi)
Kentang goreng untuk pemenuh perut..
kalau tak der kentang goreng ni tak penuh perut aku.. mau aku singgah beli goreng pisang nanti..

kan sampai licin dah kitorang makan.. memang penuh perut dgn segala makanan...

(alah dik... kasi cincai kiralah akak dah lambat nak balik ni.. Bolehke?)
Dah tiba masa untuk pembayaran.. dan time untuk balik ke office..
selamat tinggal Secret Resepi (Nanti klu ada Uang lebih aku mampir lagi)

10 comments:

  1. cdaP nyer makanan nie...rase lapar jer

    ReplyDelete
  2. mmg sedap pun.. hehehe (bagi ibu mengandung kot)..
    thanks sudi tinggal komen kat sini..

    ReplyDelete
  3. hiya


    just registered and put on my todo list


    hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read Im trying to find a way to build an e-mail list.

    ReplyDelete
  4. Quite new around here :)
    Im a fortune teller: [url=http://www.fortunetelleronline.net]fortune teller online[/url]

    ReplyDelete
  5. Eben pagan has released his new course guru blueprint and in this guru masterclass he teaches all that he has learn in his marketing career.
    Check this website to know more about Eben pagan guru Master class..[url= http://www.ebenpagangurublueprint.net/masterclassvideo3/]]Eben pagan guru blueprint[/url]
    If you want to know more about the course you can follow the video on youtube about the guru blueprint..
    [url=http://www.youtube.com/watch?v=rm8Spt2_Zv0]Eben pagan guru blueprint[/url]
    [url=http://www.youtube.com/watch?v=5MrCM4MnSqM]Eben pagan guru blueprint[/url]
    [url=http://www.youtube.com/watch?v=ZEYhOkb9Wys]Eben pagan guru blueprint[/url]

    you can go here to find out more about the guru masterclass.. [url=http://www.helpandinfo.com/guru-masterclass-free-training-video-three.html]Eben pagan guru blueprint[/url]



    You can learn much more about marketing by just listening to this guy talk. he is such an amazing personality. See as eben pagan releases his master class..
    guru blueprint..

    ReplyDelete
  6. the Web site of Learn More about the
    Relevante links:

    ReplyDelete
  7. Sinds 1952, Moncler end can be opgenomen propitious signifiant lijn van p Cloth de handel has been beroemd om zijn mode-ontwerpen, en Moncler won rooster roem from one end to the other of binnen-en genus in 1980 front door toegewijde durante toewijding job.Moncler Jassen, Moncler jackets jassen, Moncler Vest, Moncler Little ones zijn aanbevolen producten van Moncler, durante Moncler jassen, Moncler jas beste worden verkocht durante hebben een goede standing.Proper nu, nieuwe stijl conveyance Moncler jackets Jassen, Moncler jassen, Moncler jassen, Moncler jackets Vest, Moncler jackets Kids zijn in de onze winkel, kunnen wij een goede prijs durante program.

    [url=http://www.damesmonclerjas.com]moncler dames jas[/url]
    [url=http://www.damesmonclerjas.com]moncler jassen[/url]
    [url=http://www.damesmonclerjas.com]moncler[/url]

    ReplyDelete
  8. xN1K2h http://www.boots-sale-uk.co.uk zJ1D9e[url=http://www.boots-sale-uk.co.uk]uggs sale uk[/url] yX4W3s uggs sale uk mK9G3e
    gH6K2p http://www.cheap-bootsonsale.com nE8Z5x[url=http://www.cheap-bootsonsale.com]ugg boots on sale[/url] uK9R8o ugg bailey button uS0T5s
    uK6I9b http://www.bootsoutlet-stores.com uA0K5x[url=http://www.bootsoutlet-stores.com] uggs outlet online[/url] pE1D8y uggs outlet stores gV0A3q
    wS4D6n http://bootsoutletstore.webstarts.com/ hB4L0j[url=http://bootsoutletstore.webstarts.com]uggs outlet store[/url] jK7B4a uggs outlet store jO0E7y
    jK9K5r http://genuineboot.webeden.co.uk bZ6A1c[url=http://genuineboot.webeden.co.uk]genuine ugg boots[/url] fR0A3v real ugg boots dP1Q0j

    ReplyDelete
  9. wI4L3i http://isabelmarantsss.webnode.es nE9Q7u [url=http://isabelmarantsss.webnode.es]isabel marant sneakers[/url] oN6O5f isabel marant boots zY4O1f
    iU7G0t http://bootssale.jouwweb.nl rS0N5j [url=http://bootssale.jouwweb.nl]uggs sale[/url] pU8Z9r Goedkope uggs jV0G4m
    jN4H3e http://www.soldesbottespascher.info qF0V9r [url=http://www.soldesbottespascher.info]bottes ugg[/url] qW8G8d ugg soldes bB9Q4o
    aI9N4s http://www.shopstivaliitalia.info iT6E1i [url=http://www.shopstivaliitalia.info]ugg[/url] vU5K8u ugg stivali yM3P0v
    rR5W9c http://www.salebootsde.info kY2D9x [url=http://www.salebootsde.info]ugg schuhe[/url] wL5L9q ugg schuhe xV8P4o

    ReplyDelete

Terima kasih kepada Blogger yang komen di blog RK. Tunggukan kunjungan balas dan comment dari RK di blog korang ye. Nak Reply comment disini RK takut tak sempat je.

@}------LOL to all comentar------{@

Nota Penting!
Pada yang nak letak Iklan. Tolong letak d ShoutboX atau bayar RK RM o.5o per comment boleh? boleh jugak beli cekedis ~ ahaks~

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...